26.5.11

Kelebek etkili tanışma part 3: Son

Durağa gelmiştik, yollarımız ayrılıyordu artık. Henry bu yolculuktan hoşlanmışa benziyordu ki o şahane gamzelerini gözüme soka soka o güzel ses tonuyla benden numaramı istedi böyle tatlı tatlı, utana sıkıla. O değil de harbiden adamda hiçbir kusur yok gibiydi benim açımdan. Ses tonu desen var, tip desen adam bildiğin Henry, boyu desen uzun, sıska değil, iskelet turizm değil falan böyle tam salondaki gümüşlüğe alıp koymalık.

Ya ben ona çiçekli, güllü, dallı bahçeler vaat etmemiştim ki lan ne numarası hemen. Tamam kabul ediyorum onunla boğaz manzaralı, köpek kulubeli villalar, nur topu gibi bebeler hayal etmiş olabilirim ama ulan zaten benim beynim sürekli düşünme, sürekli hayal kurma modunda. Saniyenin on binde birinde düşünüp tüm dünyayı Biscolata erkekleriyle dolduran, bir yandan da en lanet en gudubet şeyleri dünyaya empoze edebilen bir insanım ben. Bi de üzerine boğa burcuyum ki bildiğin geri kafalıyımdır bu konularda. Yok tanışır tanışmaz numara vermeler falanlar filanlar.

Henry, benim 59R'm gelene kadar bekleyecek kadar centilmen bir erkek olduğu için de ne desem bilemedim bu soruya amına koyim. Şimdi numarayı daannnn diye verirsen olmaz kızım Leah diyorum kendi kendime çok istekli görünürsün ballı lokmam, yanlış numara verirsen hiç olmaz bebeğim yüz yılın malı olursun,  numarayı vermezsen de olmaz topu kafana yedin diye beyninin sağ lobunu komple kaybettiğini düşünebilir insanlar, nerdesiniz lan kuşlar böcekler dikkatleri dağıtın çok pis apıştım, tanrım what is happening where am i diyorum saykoya bağlayıp.

Ulan sizi gidi aşk meşk meraklısı izleyiciler, sizi gidi tatlı insanlar, 2 hafta önce in cin top oynuyordu, dutluktu lan buralar. Bi tane Henry yaptık diye bi helecanlanmalar, bi yine yaz yine yaz bekliyoruzlar bu ne oluummm bu ne laan? Henry'i kim kaybetmiş ben bulayım bu birincisi, ikincisi benim hayatımının arka fonunda bi soundtrack yok ki lan bu hikaye harbiden de romantik-komedi filmlerinde olur, üçüncüsü sizi tüm yalnızlığımla dadmin edemiyor muyum lan ben, çok mu yetersizim lan, dördüncüsü nazardan ölümüne korkarken yeni bi ilişkiye başlasam bu kadar ayrıntı verir miyim lan adamın hücre çeperlerine, hücre duvarlarına kadar yazdım amına koyim, beşincisi demek ki bi aşk hikayesi patlatsak ortalık cumartesi gecesi Nevizade'deki ortamlar gibi oluyormuş yalanmış bu sessizlikler. Aslında herkes sessiz sedasız burdaymış da yazmak için aşk kokan bi sebep arıyomuş.  Dibine kadar yalnızım hatta belki de herkesten daha yalnızım lan valla bak. Ne yazsam bilemiyorum yani. Belki de hala eskideyimdir, olamaz mı olabilir...

Aslında düşünülmüş bir şey değildi bu. Bilirsiniz burayı tamamen gerçekler üzerine kurdum ben. Url'yi bile just for real yaptım. Bunca yaşanmışlık, bunca çemkirmeler hepsi gerçek ben, gerçek Leah. Ama ne zaman bana bi soru geldi Formspringten ne zaman bana Ankaralı bir anonim fıstık "aşk meşk yaz Leah kurgu olsun gerçek olsun farketmez" dedi işte o zaman ışık yandı. Bu yazı blogumun 200. yazısı. Diğer 197 tanesinin yüzde yüz ben olduğumu düşünürsek, bu son 3e belki o kadar çılgın tepkiler vermezsiniz ha ne dersiniz? (tepkileri yumuşatma peşinde olan blog yazarı iş başında)

O değil de hoşunuza gitti di mi lan köftehorlar. Benim bile gitti ne yalan söyliyim. Öyle aşkı kim kaybetmiş de ben bulayım lan. Bi de emin olun hiç erkek kısmısıyla park kenağrılarında kurlaşacak, kırışacak bir hatun değilim, isterse Yunan Tanrı'sı olsun. Dediğim gibi çok net geri kafalıyım. Beni de hiç tanıyamadığınız için sizi teesüf ediyorum. Tamam anlayanlarınız oldu ama o da gerçek olamıcak kadar güzel bir tesadüf olduğu içindi. Yoksa "Leah sen böyle şeylerin adamı değilsin" diyeniniz hiç çıkmadı. püh size lan.

Ama şu sıra eskilere bu kadar takılmayaydım ve yanımda Henry gibi bir adam olaydı iyiydi. Ama yok, ama napalım böyle olması gerek demek ki. Doğru zamanı, doğru insanı bekliycez. Kader, kısmet, mukadderat.

200. yazı kutlu mutlu olsun, alın size Henry! :)

26 yorum:

  1. Hahaha buna gerçekten güldüm :))) Şöyle de bir gerçek var ki;bu yazdıklarını evren olumlu bir mesaj olarak algılayıp Henry'yi hazırlayabilir de sana.Gayet ayrıntılı ve gerçekçiydi çünkü :)Neden olmasın ki.

    YanıtlaSil
  2. Psi psi psikopatım benim :))
    Okumuş, akıllı, güzel(muhtemelen), haaa bi de boğaziçili, psikopat.
    Bu sonuncusu iyi geldi he; boğaziçili psikopat :))))

    YanıtlaSil
  3. senden korkmaya başladım Leah :)
    o kdr ince detaylara girmiştin ki okurken olay film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyordu; bu da istesen ne kadar güzel şeyler yazabileceğini gösteriyor...
    haaa burda sakın önceki yazılara bok attığımı düşünme sadece son yazıya dayanarak bir sonuca varmış bulundum...
    yani demem o ki blogunun günlük konsepti dışına çıkmasının vakti gelmiş bence ;)

    YanıtlaSil
  4. Ben zaten tahmin etmiştim. Hem yakışıklı, hem özel üniversitede okuyo, hem zengin hem köpeği var hem duygusal hem romantik hem centilmen hem yavşak bu kadar özellik bi arada olamaz.. Bi ben de var :p

    YanıtlaSil
  5. ben daha 1.de demiştim rüya mı diye, fazla amerikanvari gelmişti =))

    YanıtlaSil
  6. hihoohohoh tammin etmiştim ki :D her türlü okuruz ciciş yaz arada böyle :*

    YanıtlaSil
  7. ben hala bir yerlerde boyle guzel tesaduflerin olabilecegine inaniyorum. O kadar yasadiklarimdan sonra evet hala bu kadar safim, hayal perestim :).

    YanıtlaSil
  8. Sen var ya sen:D

    YanıtlaSil
  9. Valla tam çizgi roman tadındaydı.Gerçek olmasada gözümün önünden akıp gitti.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. konuşmuyorum lan seninle! arayamadım da zaten, kızım ölüyüm ben bu ara gene :(

    YanıtlaSil
  11. hepsini şimdi okudum ama part 1'den başladım :) hayatta herşeyin dört dörtlük olmadığına inanan ben acaba şakamı diye düşünmüştüm gerçekten, keşke hayal olarak kalmasa leahcim, yakışıklılıkmış, köpeği varmış çok şart değil de adam gibi adam olsun dürüst olsun güvenilir olsun o kadar da imkansız değil dimi cnm?

    YanıtlaSil
  12. yaa hayalkırıklığına uğradım ama! neden olmasındı, neden olmasın puf.

    YanıtlaSil
  13. Sonunu da yazsın öyle yorum yazarım demiştim eee ama oldu mu bu şimdi Leah ! (:

    YanıtlaSil
  14. lan ben de imreniodum ne güzel. iyi güldüm ama. ben de diyom parkta sürekli köpek gezdirrim nerede bu kızlar diye :)

    YanıtlaSil
  15. ama yaaa xD anlamamıştm abi heyecan yapmştım burda küstüm lan ben xD

    YanıtlaSil
  16. Ama benim hayallerim vardıııı :(

    Biliyorum seninde vardı minik minik Leah'laar koşturacaktı ortalıkta :(

    YanıtlaSil
  17. ben anlamistim zaten :) ama sonuna kadar neler yazacagini merak ettigim icin bozmadim, bir sey söylemedim ki milletinde heyecani gitmesin :) blog yazmaya basladigim ilk gunlerden beri muhabbet ettigim ilk kisiler; sen ve mel'di. hala da sizden baskasiyla pek muhabbet etmisligim yok. Yazini okur okumaz ilk sözum, "ben bu kizi biraz olsun tanidiysam böyle bir sey yapmaz. bakalim cikar kokusu " olmustu :)

    ama bir sey diyyim mi Leah'cim bu alemde kitap cikartan boktan yazarlardan, cok daha saglam, cok daha edebi ve cok daha icten yaziyorsun. Insallah kurgu gercek olur ve evren sana istedigin hayal ettigin Henry'i verir. öperim :*

    YanıtlaSil
  18. Piii ben de gerçek sanıp sevinmiştim, olmadı hayallerim yıkıldı :P

    YanıtlaSil
  19. evet parkta kedi köpek bebek gezidiren erkeklerin kızlarla tanışması yalanmış sadece 10 dk lıkmış :) demek ki şans başka kapıdaydmış.

    Hem Leahcan biz geliyoruz gidiyoruz ama kapı duvar oluyor sen böyle part1 part2 part3 lü yazarsan da böyle kapını aşındırız işte :) ama güzeldiiii bende söylemes ;)

    Ahmet

    YanıtlaSil
  20. ben bu tarz şeylerin ben hariç herkesin başına gelebileceğine inanıyordum,inanmıştım, hayallerim yıkıldı! Henry'nin kardeşi benim olacaktı falan :D

    YanıtlaSil
  21. numaranı vermiş olsaydın işte o zaman derdim bu leah yazısı değil ama onun dışında hiç annamadım valla gayet de olabilirdi yani neden olmasın ahh ahh ne güzel olacağıdı olaydı :)

    YanıtlaSil
  22. mors olmak diye bir deyim varsa o anı şuan yaşıyorum leah çok kötüsün ya :)
    ama diğer iki yazıyı okurken de içimden şu cümleleri geçirmedim değil : bu olay sanki benim hayallerime benziyor =/
    ama ne yalan söyliyim çok güzel olmuş
    daha nice 200.yazılara :) :****

    YanıtlaSil
  23. ayy bebegmmm olsun ya bence yanlızlık hiç kötü dgl,insanın kendini buldgu dönemlerdir, üstüste yasanmıslıklar insan ruhunu kirletiobence,
    ben henryci dgldim yani:)
    ne yazarsan yaz ben sni okuyorum fıstıkcım

    YanıtlaSil
  24. oha len atladım yemin ederim. valla da billa da inandım ahahauahuah bayaa köpeği istedim falan 2.partta ahaha allah seni naapmasın kızım yaaa bi de heyecanlı olsun diye part1den başladım dedim ahauhauaha of çok pis rezilim!

    YanıtlaSil
  25. Yaaa ben biliyodm bende diyorum gecen msjda ne dedi simdi noluyo diye bi sok oldum, ama henryi canlandirdimda soyle bi iyiymis haa :))

    YanıtlaSil

Kambersiz düğün olmaz pek tabi ki.