18.4.12

Bana bir kız lazım.

Bu sabah tüm homurtumla kalktım. Tüm dünyaya meydan okuyan sabah ereksiyonumla tuvalete koşturdum. Sanırım enfes bir rüya görmüştüm. Gittim bir süre gözlerim kapalı bir şekilde işedim. Sonra suratıma su çarptım. Havlu denen şey vardı ama gereksizdi, o yüzden yüzümü t-shirtüme sildim. Hemen ardından özenle odama gittim ve eşofman altımı özenle ters bir şekilde bulunduğum yere atar gibi yaptım ama sağ ayağımdan çıkarırken çok salladım sanırım odanın bir köşesine gitti, t-shirtümü de basket topu yapıp odanın öbür köşesine attım. Dolabımı açtım ve jilet gibi gömleklerim bana merhaba dediler. Giydim tekini, bir de pantolon. Tamamdır. Sonra var gücümle seslendim "ANNEEAĞ"

Tüm sevecenliğiyle odama gelen annem havasızlıktan ölmüş ve gömeni olmayan odama geldi. Tüm cıvıltısıyla "günaydın oğluşum" dedi. "ne yicem ben" dedim. O bu sırada perdeleri ve pencereyi açıyordu. N.Ş.A (normal şartlar altında) bunu babama desem "bok ye ipnenin evladı" yanıtını alır hatta bir fiske de kafama yerdim ama sonuçta bu soruyu anneme soruyordum. "Ne yemek istersin benim mühendis oğlumm" deyince bana, anne kontenjanından dibine kadar faydalanmanın sefasını sürdüm. "Kafana göre takıl ya" dedim. Çıstak çıstak terlikleriyle mutfağa seyirtti.

Annemin beni çılgınlar gibi şımartmasından hiç sıkılmamıştım ama içten içe de biliyordum: Elin kızı beni annem gibi karşılıksız sever miydi? Yere apıştırdığım eşofmanlarımı yerden kaldırır, onu normal bir eşofman formuna sokar, hemen ardından dürer katlar mıydı? Dahası tüm pervasızlığıma her daim gülümser ve bana şefkatle yaklaşır mıydı? Bana hizmette sınır yoktur anlayışını benimsemiş bir kız lazımdı. Hem çalışacak hem eve gelecek evin işini yapacak, benim sevdiğim yemekleri bilecek ve onları annem gibi pişirecek, çok sevdiği halde dereotunu sırf ben sevmiyorum diye dereotlu peynirli poğaçaya koymayacak ve poğaçayı sırf bu yüzden boynu bükük bir şekilde peynirli yapacak, eğer koyarsa benim onun tüm uğraşlarını hiçe sayarak ağzına sıçacağımı bilecek, ben işten gelince götümü yaydığım yerin önüne çayımı, meyvemi koyacak, sonra sabahtan akşama kadar it gibi koşturmamış gibi gece yatağımıza yatınca çatır çatır benimle sevişecek, hayır kelimesini lügatında barındırmayan, nazsız, kaprissiz, harbi bir kız.

Sucuklu yumurtanın kokusu odama doğru akarken telefonuma baktım. "Benimle hiç ilgilenmiyosuuaaan" "Uyudun mu" "Niye cevap vermiyosun" "Şşştt" mesajlarını art arda gördüm. Hiç görmemiş gibi yaptım. Bu kız gerizekalı mıydı neydi amına koyim. Annemin yanına mutfağa gittim.Bir güzel kahvaltımı yaptım. Kahvaltı masasının m'sini toparlamadan bir hışım banyoya dişlerimi fırçalamaya gittim. Isladığım avcumla saçlarıma saniyenin onda biri kadar sürede şekil verdim. Parfümümü sıktım ve dışarı çıktım.

Durağa doğru yürüdüm. Bizim zamanımızdaki liseli kızlarla şimdiki liseli kızları kıyaslayınca "ulan keşke şimdi okusaymışız liseyi." dedim kendi kendime. Önceden etekleri biraz açılsın diye bekler dururduk, şimdi hiç etek giymiyorlar amına koyim. Daha sonra cüretkar ablalarımıza bakıp gözlerimi gün ışığına ayarladım. Otobüse bindiğimde boş bir yer buldum, ama hemen ardından tüm heybetiyle üstüme doğru gelen pamuk teyzeye yer verdim. Birkaç durak sonrasında boş bir yer buldum, oturduğumda ağzım açık uyumuşum. Allahtan iş yerinin durağı kaçırmadım amk. İndikten sonra telefona bi tekrar baktım. "Seninle ilgilenmemek mümkün mü canım, uyuyakalmışım ;)" yazdım yolladım.

----

Bu da zor hayatlardan biri değil mi beş karbonlu riboz şekerlerim? Dua edelim de hepiciği aradıkları kızı bulsunlar! 

29 yorum:

  1. amin :) ama o okadar özellikte kızı zor bulur amk :D

    YanıtlaSil
  2. Bir erkek, bir kızın gözünden annncak bu kadar mü-kem-mel anlatılabilir! :)

    YanıtlaSil
  3. Okurken tahammul edemedim böyle bir tipe aman Allah muhafaza böyle bir eşim olsaydı çoktan yollarımız ayrılmıştı. Böyleleri var mı ya gerçekten ? Şaka gibi !

    YanıtlaSil
  4. günümüzde erkeklerin kız bulma sorunu yaşadığına inanmıyorum. bunun tam aksi bir olay yaşanıyor. kızlar tipli olsun tipsiz ama olsun bir erkeğim olsun derdinde adeta. erkeklerin kız bulma derdi olmadığı için böyle hodbin ve agresif olması muhtamel. gerçi erkekleri böyle şımartan da kadınlar.

    YanıtlaSil
  5. Mükemmelsin cankardeş sen ya..bu kadar mı güzel anlatılır..ah o anneler tüm suç onlarda yarattıkları canavar birgün gelip onlarıda esir alıyor ama çok geç oluyor işte..al benim kociş 1 nolu örnek onun isteklerini yapabilmek için koşuşturup duruyorum yoksa adam mutsuz oluyor öyle alışmış yapıcak bişey yok..
    yeni nesil gözünüzü seveyim oğlunuz olursa aynı kız gibi herşeyi yaptırın onada hem yalnız kalınca sudan çıkmış balık olmasın hemde ilerde eşine işkence etmesin..

    YanıtlaSil
  6. Okurken salyalarım aktı yemin ediyorum. O zor(!) hayatın sadece bir gününü yaşamak için ömrümden bir yılı verebilirim, öyle gaza getirdin Leah :)

    YanıtlaSil
  7. allahim böyle erkekler bizden uzak olsun, dinimiz amin.

    YanıtlaSil
  8. tüm suçlu kadınlar gene ya. sinir oluyorum şöyle erkeklere kafa atasım geliyor, kendi kıçını toplamaktan aciz geliyorlar bir de anneleri gibi bir kadın aramaları ironik değil mi aslında? şimdi freudcum olsa ne yardırırdı şu postun üstüne.

    YanıtlaSil
  9. ben yazının sonuna bittim.Ben bu cevabı sık sık duyuyorum ya.Hatta o mesajları da sık sık atıyorum.Uyudun mu ? şşttt olanı.Ve ard arda... Allaaam yapmicam bir daha öyle kötü şeyler =) bu arada anlatışına bittim.Daha uzun olsaydı keşke deedim sonuna geldğimde =)

    YanıtlaSil
  10. bunlar sevgili değil anne arıyorlar anacım. SOnra da diyorlarki neden ateşli değilsin yok efendim niye sexi değilsin. La insan annesi ile sevişir mi ? Çoooh ayıp. Kızdım ben.

    YanıtlaSil
  11. Hay ben bu adamı tanıyorum!!! Yalnız yanlış demişsin; otobüsle değil annesinin emekli ikramiyesiyle (aslında kendine) aldığı (şehir içinde rahat olan) ufak arabası ile işe gidiyor. Ayrıca kendisi mühendis olamaz bence, işletme okumuş ve insan kaynaklarında çalışıyor olabilir..

    YanıtlaSil
  12. siktirla öyle bi kizi ancak rüyanda görürsün..

    YanıtlaSil
  13. yok dua etmeyelim, bulamasınlar, yazık değil mi kızlara yahu. Bu tipler otursunlar analarının dizlerinin dibinde, bulaşmasınlar kimseciklere.

    YanıtlaSil
  14. Ay bunlar kimseyi bulamasın bebişim abazanlıktan ölsünler yemin ederim.

    YanıtlaSil
  15. Bulamasınlar İnşallah! :))

    YanıtlaSil
  16. Suç bunlarda değil ki, annelerde !
    Sinir oluyorum erkek çocuklarını şöyle yetiştirenlere.

    YanıtlaSil
  17. Bu erkek adamcıkla İstinye Park mı Kanyon mu hanım kız karşılaşsın, kör olsunlar aşktan, görmeye başladıklarında da dünyanın bucaklarını saysınlar birlikte.

    YanıtlaSil
  18. başlık yanlış olmuş

    ''Bana bir kaz lazım'' dicektin =))

    YanıtlaSil
  19. hahaha, hem güldüm hem hakverdim, bir önceki yazınıda hak vererek okumuştum cnm, çok doğru tespitler, böyleleri de var tabiki olmamı :)

    YanıtlaSil
  20. Bir an erkeksin diye tereddüte düştüm Leahh :))
    Yerinde bir tespit ve doğru bir gözlemleme yapmışsın :)

    Demek ki anneler bu şekilde yetiştirmese erkek çocukları hayat bayram olurdu olurmuydu ki :/

    YanıtlaSil
  21. Harika yaaa,tam da erkeğin bir sabahı bu işte ! Bulamasın böyleleri,yalnızlıklarında boğulup kalsınlar emi!!Ay çok sinirlendim hee bi anda : ))Eline,koluna sağlık Leah : )

    YanıtlaSil
  22. 50 yaşına geldiğindede aynı düşünüyor olacak tek farkı emekli ve yaşlı ve huysuz ve annesi olmayan.

    YanıtlaSil
  23. O kadar doğru ve gerçekçi anlatmışsın ki, bir an erkeğin biri yazdı sandım :) Benim erkek kardeşim de aynen böyle yetiştirildi. Şimdi maalesef karısının canına okuyor. En büyük suç annelerde tabi. Allah böyle erkekleri karşımıza çıkarmasın :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. Hepiniz bu kadar farkındasınız da gönül laf dinlemiyor yine bunlara aşık oluyorsunuz demi. Sizlere de yazık

    YanıtlaSil
  25. hahah >> http://just-for-real.blogspot.com/2012/04/bana-bir-kz-lazm.html?showComment=1334958124905#c7429957005328777150

    çok doğru bir yorum olmuş :D süper tespitler yaa.. baya gerçekçi olmuşş.. bizden uzak olsun böyleleri. gidip hizmetçi falan tutsun dicem ama bu hizmetçi aylık tirilyon alsa yine kurtarmaz öyle itici bir erkek olmuş :D

    YanıtlaSil
  26. Zıkkımın dibini bulsun hiç iyimser olamıcam:))

    Ay ne kötü bir erkek tipi ama komik:D

    o anneye de ayrıca selam olsun! İyi evlat yetiştirmiş(!) :P

    YanıtlaSil
  27. ya yeni oğlu olmuş bir anne olarak umarım böyle yetiştirmem diyorum, yazık sonra kızlara ..

    YanıtlaSil
  28. valla ne diyeceğimi bilemedim valla :)) çok zor bir erkek tipi bu ama bence hiç aşık da olmamış bir mühendis... gömmüş kafasını devekuşu misali:))

    YanıtlaSil
  29. problem bu gibi ve kadını erkeği yok: http://t24.com.tr/haber/turkiyede-insanlarin-yuzde-90i-ayni-sekilde-sevisiyor/207805

    YanıtlaSil

Kambersiz düğün olmaz pek tabi ki.