20.11.10

Aldatmaya sıcak bakmak

En çok kin beslediğim insanlar onları seven ve onlara değer veren birileri varken mutluluğu başkasında arayıp aldatanlardır. Aldatmak mevzu bahis olunca akan sular durur bende. Acayip irrite olurum ve kesin yargılarım vardır bu konuda.

Hepimiz farklı ilişkiler, farklı birliktelikler yaşıyoruz. Herkesin sevmek anlayışı da farklı. Eyvallah. Ama bir insanın gönlü nasıl razı olur ki erkek arkadaşının "ihtiyaçlarını giderme"sine? Evet, anladınız. Ben şu "Erkek arkadaşım beni bedenen aldatabilir ama ruhen aldatmasın"cılara acayip kılım. Bunlar genellikle cinsel birliktelik yaşamayıp erkek arkadaşını saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde diğer hemcinslerine gözleri kapalı emanet eden kızlardır. Tamam belki istemeye istemeye yapıyorlar bunu ama bu nasıl bir ödündür abi? Bir tek erkeklerin mi ihtiyaçları var? Ya da erkekler ihtiyaçlarını başka şekilde göremiyorlar mı? (anladınız siz zeki okuyucularım) Ya da insanın içi nasıl alır başkasının dokunduğunu bildiği halde adamı öpüp koklamaya? Soruları çoğaltabiliriz, sorular çoğalır.

Tamam lan söylüyorum işte saygı duymak lazım seçimlere. Bir kız bekaretini evlenene kadar saklayabilir, bu çok güzel ve özel bir şeydir. Buna saygı duymayan adam her gördüğü "am"a girmemelidir. Hiçbir kız da bunu sindirmemelidir. Sonra erkek kısmısı evlenirken vay efendim "ben bakire kız arıyorum onunla evlenicem". Ulan girmediğin bir tek kola şişesinin deliği kalmış ne arıyosun!

Aldatmanın mantıklı açıklaması olmaz. Eğer bir ilişkide karşılıklı saygı ve sevgi bittiyse aldatmak lazım gelmez. Ayrılırsın, bekar olmanın dayanılmaz hafifliğiyle  istediğin çiçekten bal alırsın (alabilirsen). Yok "o bana yetmiyordu" yok "sorunlarımız vardı" yok "bir anda oldu" bunları kimse yemez.

Bir de ekonomik özgürlüğü olmayan, boşanmaya o bembeyaz popişleri yemeyen ve tertemiz bir başlangıç yapmak söz konusu oldu mu ödlerinin boklarına karışan tipler var. Araya bir de çoluk çocuk girdi mi işler zorlaşıyor. Aldatmayı sindirmek kaçınılmaz oluyor. Günümüzde çok var bunlardan. Ne acı!

Bu aldatma yazısı nerden çıktı diyorsunuz. Aslında ben bambaşka bir şey yazacaktım, aklıma ilk gelenler yukarıdakiler oldu. Bu yazı şurdan çıktı; bir kız var twitterda şöyle bi tweet atmış. "Kimi beğensem "manitası var, evli vs.." diye lafa atlayanlara bir şey sorucam: Kalede kaleci var diye gol atamıcaz mı?" Bu tweeti de 80 kişi RT etmiş. Ben buna acayip sinir oldum mesela. Zaten bu devirde erkek kısmısından değil hatun kısmısından korkmak lazım. Adamlarımızı gönül rahatlığıyla sokağa salamıcak mıyız biz şimdi? :p Şaka maka, ciddi anlamda söylüyorum bunu bazen "Ben sana güveniyorum ama etraftaki kızlara güvenmiyorum" diye, sonra suçlu oluyorum ama haklıyım abi! Zamane hatunları çok fena! Hele ki ilişkisi olan adam daha bi çekici geliyor niyeyse, baktıkça bakıyorlar yellozlar!

Aldatmayla alakalı ortaya karışık bir yazı okudunuz. Aslında yazılacak çok şey var ama misafirler geldiği için kısa kesmek durumundayım. Son olarak ne diyoruz; "Aldatan erkeklerin çükü, aldatan kadınların memesi kopsun!"

60 yorum:

  1. kimse aldatmadım ya da asla aldatmam demesin diye söze başlıyorum. hepimiz aldatıldık, aldattık ya da bunu ileride yaşıycaz... şartları kimse bilemez. ama bu gurur duyulacak bişey diil sorun tam olarak orda. hadi aldattın söyleme ulan, hadi orospusun, gurur duyma bununla. aldatıldığında alnına ben aldatıldım yazmadığın gibi bunu da sakla.
    o gerzeğe bunu yazmak isterdim görseydim..

    YanıtlaSil
  2. O kıza pek bi' sinir oldum, gün gelir bunlar benim manitama da yazarlar bende o kopasıca memelerini ellerine veririm (:

    YanıtlaSil
  3. çok çok çok katılıyorum sana leah.Hiç bi kabul görür tarafı yok bunun senin dediğin gibi de asıl zamane kızlarından korkmak lazım gerçekten sevgilisi olana daha bi asılıyolar gerizekalılar.

    Sırf sevgilim bu bayram geldi eve diye normalde bayramlaşmak için müstakbel kayınvalidemi aramayan kızlar eve doluşmuşlar bu bayram anneleri de az değil sevgilimin annesinin ağzını arıyolarmış çakcam suratlarına iki tane alem biliyo halbuki çocukceğizin hayatında 4 yıldır ben varım.Bunla kalsa iyi yanında ben varken laf atan mı ararsın bakıp bakıp duran mı bak sinirlendim yine!Sonra o kızlar kendileri aladatılınca da vay efendim sevgilim beni aldattı derler aptallaaar siz naptınız sanki sevgiliniz yokken sevgilisi olan adama asım asım almadınız mı müstahak onlara ama bizim suçumuz ne yani?

    ay bildiğin gibi değil çok sinirleniyorum bu konuya elimde olsa hepsinin saçını başını yolum yolum yolarım.Rahat bıraksınlar ulen sevgilisi olan adamı!

    YanıtlaSil
  4. valla aynı şeyleri düşünüyoruz.Dün ne çok gördüm o tiviti ya.. Sinir oldum arkadaş... Şu bekaret olayına tamamen katılıyorum.Madem açılmamış gonca istiyosun sen de ben erkeğim diye dolanma ortada

    YanıtlaSil
  5. o kızı benim elime vericekler allaaahh naparım biliyomusun! offf off! resmen yaşadım yani şuanda:) çok haklısın tatlım. her kelimene katılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.. etrafta bu kadar mal varken sevgilini elinde tutmak oldukça zor.. ki duygusal yönden bişi hissetmesin ama ihtiyacını gidersin lafı beni dellendirir.. ne demek o yaa.. ben bidaha dokunurmuyum o adama ! pff sinirlendim bak yine

    nyks

    YanıtlaSil
  7. Kim aldatiyorsa cani cehenneme erkek yada kadin fark etmiyor artik!son zamanlarda kadinlari daha azgin ve o...ruhlu göruyorum sevgilimin yaninda el ele yururken bile is atiyorlar!millette iyi mide var !

    YanıtlaSil
  8. herkes aldatılır ve herkes aldatır bence... uygun koşullarda yani :)

    fırsatı varken aldatmayan ve fırsatı yokken aldatan enayidir :)

    gelecek sevgiliye not: ben de aldatılabilirim. lakin yakalarsam yakarım. g.tüne güvenmiyosan aldatma rica edicem.

    YanıtlaSil
  9. kardeşimin sevgilisi msnde yazışırken şahit oldum kızarkadaşlarından kıskanıyordu. Ve ne dedi biliyomusunuz; "kendimden biliyorum bir kızın isteyip de elde edemeyeceği hiç bişey yok!" wohoo "o ne özgüven o" :) kız milletinden korkucan abi, özellikle 90 jenerasyonundan :)

    YanıtlaSil
  10. "evli erkekler sevgilisi olanlar çok daha fazla dikkat çekiyor" demişsin ya çok haklısın. bunun geyiğini çok yaparım ben, "aman yea boşver gerekirse ayırırız" derim ama yapmaktan da bana yapılmasından da ölümüne korktuğum bi mevzudur. çünkü kızlar çok fena dediğin gibi. korkmak lazım. tanıyorum hemcinslerimi. rt edilen twitter metni de maşallah yani! ay çok pis fena gıcık oldum şu anda.

    YanıtlaSil
  11. French Oje: Özellikle yurt dışına giden erkeklerde var bu durum. Sevgilisi memlekette dizini kırmış bekliyor, arkadaşları "orda bir iki ceviz kırmadan gelirsen adam değilsin" moduna giriyor. Sonra geliyor, gerine gerine anlatıyor aldattığını. Ne saçma lan!

    Aslı: Kadınların da abazası var bebeyim, kadınların da gözü dönmüşü, kadınların da gurursuzu, onursuzu var. Empati kurmaktan yoksun acınası insanlar yani çoğunluğu.

    ezgi: Sen de bendensin. İnan bana ben aldatma/aldatılma konusunda çok hassasım. Ama malesef yapabileceğimiz bir şey yok bu durumda. Adama süs köpeği muamelesi yapamayız ya da ne bileyim tasma falan takamayız. Güvenmekten başka çaremiz yok. Dişi köpek kuyruk sallayınca kısmına hiç girmeyeyim, kuyrukları kopsun inşallah! :)

    Bir İnce Ses: Bir erkeğin böyle düşünmesi sevindirici sanırım. :)

    cansu: Sen de bendensin, sen de! :)

    YanıtlaSil
  12. bende gördüm o kızı allaaaaan yellooooozuuuuu dedim bide içimden. tamam bizimde gözümüz kayar yakışıklı bebelere sevgilileride vardır bazılarının ama gol atmak içinde uğaşmayız yani içimizden iki "aaaah ah" deriz ağzımızdan bikaç su akıtırız tamaaaam ha adam kendi çıkar gelirse kapımız açık ama zorlada olmaz ki aşüftelik yapılmaz ki. sinirlendim bak =)

    YanıtlaSil
  13. böyle düşündüğüm için gay olduğuma inananlar var :)

    YanıtlaSil
  14. @Bir İnce Ses
    şimdi sana da bize de kolaylık olması açısından sırayla cevap ver:

    1. yaş kaç?
    2. evli misin?
    3. gay misin?
    4. işin / okulun ne?

    YanıtlaSil
  15. nyks: Nasıl mide var di mi insanlarda. Ya da insanlar ne kadar bencil. Anlık zevkleri için böylesine acımasız böylesine incitici şeyler yapıyorlar.

    enk: Hepimiz yaşıyoruz valla o durumu. Bu devirde erkekler kızlardan daha edepli galiba..

    leb demeden: sana katılmıyorum. fırsat varken aldatmak ne demektir ki? Aldatmak bana göre bir hastalık. Sağlıklı düşünen, sağlıklı bir ilişki yaşayan niye aldatsın? Seni çok seven bir adam var, sen de onu seviyorsun, 1 ay görüşmediniz, aldatır mısın yani? Fırsatsa fırsat. İyimiş.

    cecilia: O jenerasyon çok çılgın bebeyim! :)

    çitlembik: Bence gıcık olmak gerekiyor. Normal olan bu yani. Kimsenin başına gelmez umarım o dediğin. Ben de çok pis fena gıcık oldum. Hatta kıza okkalı bi reply yaptım, lütfedip geri dönmedi. Çok cool bi hatun bildiğin gibi değil :P

    YanıtlaSil
  16. zeynep: Ben içimden demedim, direkt dışımdan dedim ama tınlamadı hanımefendi. Mention yapmak gibi bir durumu yok sanırım, o sadece RT edilen popüler bir hatun. Hahahahah :D

    Bir İnce Ses: O inananlar neymiş erkek mi? Kıçımın kenarları.

    leb demeden: Hahahahah :D

    YanıtlaSil
  17. 1.22
    2.Bekarım
    3.Bildiğim kadarıyla hayır
    4.Bir garip üniversiteli :)

    YanıtlaSil
  18. fırsat: ilişkideki kopukluk, eksiklik... öyle düşün.

    1 ay görüşmesem aldatır mıyım? eğer yanımdaymış gibi devam edebiliyorsa aldatmam ama ilgisi azalırsa aldatabilirim.

    seviyorsan bi kadın olarak belki aldatmazsın
    ama
    erkeklerin seks ile sevgili ayırabilme yeteneği vardır.

    çok sevse de fırsatı varsa (işte bu fırsat senin dediğin fırsat. yani km) aldatır ve hemen unutur.

    YanıtlaSil
  19. aldatan erkekler prostat olsun derdim hep ama kadınlar içim memeleri düşsün de iimiş :)

    YanıtlaSil
  20. aldatan erkekler prostat olsun derdim hep ama kadınlar içim memeleri düşsün de iimiş :)

    YanıtlaSil
  21. Leah bazen öyle yazılar yazıyorsun "heh bence de aynen oh evet" moduna geçiyorum :D Öyle ya, ben erkekleri de anlayamıyorum bu konuda; sen kız arkadaşınla yaşayamayacaksan bir şeyleri o zaman ne anlamı var ki?

    YanıtlaSil
  22. Allah büyük konuşturmasın ama,

    Aldatan adamda,kadında dünyanın en alçak insanıdır gözümde..

    Benim kriterlerime göre sadece sex de değil,bir sms bir göz atış da yeter benim için.
    Bir eş sadık olmalı,Hemde her yönüyle..Dürüst olmalı..
    Ayrıca kullanılmamış eş arayanlarda vazgeçsin o sevdadan..Herkes geçmiş yıllarında birilerini sevmiş olabilir,hatta birşeyler yaşamış olabilir..Önemli olan senle beraber olduğu dakikadan sonra ki sadakatidir..
    Zaten şöyle harbiden sadık bir kız bulayım,basıcam yüzüğü ama yok,hiç olmayacakta galiba:))

    YanıtlaSil
  23. " Ulan girmediğin bir tek kola şişesinin deliği kalmış ne arıyosun!" şurayı okuyunca aklıma damacanaya tecavüz eden adam geldi nedense. Ayrıca dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Özellikle son kısma. Hemcinslerimiz çok fena. En basit örneği: en yakın arkadaşım rolünü oynayıp sevgilimle aramızı bozan -hatta ayıran- xx kromozomlu salak. Hepte biz suçluyuz anasını satiim.

    YanıtlaSil
  24. leb demeden: Senin deyiminle fırsat için konuşursak, madem böyle bir sıkıntı var neden ayrılmazsın ki? Yani zaten acı çeken bir ilişki var ortada, uzamasın bitsin yani. Bence. :)

    princesa"Lectura: Prostat ha, yaratıcı bi şeymiş bu da :D

    francesca mckennitt: Ben dümdüz bir insanım francescam, o yüzden düşünüyor ve yazıyor olabilirim :D Hiçbir anlamı yok zaten, anlık zevkler için aldatıyorlar insanlar birbirlerini.

    thebiglebowski: Benim için de öyle. Çok doğru şeyler yazmışsın, tebrik ederim valla. Umarım sadık bir eş nasip olur hepimize de. Olmaz deme, evrene güzel mesajlar yolla :)

    JG: Ben en yakın arkadaştan bile korkarım ne yalan söyleyeyim. Gerçi kork kork nereye kadar ya. Özgürce yaşamalıyız bir şeyleri biz. Ama önümüzde örnekler olunca insan ister istemez çekiniyor malesef.

    YanıtlaSil
  25. Bir içim rahatladı sanki okuyunca, eline sağlık. Ben erkek kısmına da kadın kısmına da güvenmem şahsen ama dürüst olan da aldatmaz, yani bu iş tıynet meselesi. Çünkü ihtiyaç mevzusuna baktığımızda evli adam da aldatıyor, ne ihtiyacı?!!

    YanıtlaSil
  26. Öte yandan ben hoşlandığım var diye millete bakamam, aldatma olur sayarım - saf süzük olabilirim ama çaktırmayın ;) - millet karısını, sevgilisini çatır çatır boynuzlar. Bak nasıl doyamadım yorumlara! :)

    YanıtlaSil
  27. leah'ım çok toplumsal bir konuya parmak basmışsın :)
    yazını okuyunca açıkçası utandım,bende sanırım o aptal görüşe sahip olanlardanım.evlenene kadar kimseyle birlikte olmayı düşünmüyorum ruhsal aldatmasım falan filan,ama okuyunca aynen şöyle oldum 'oha ben salak mıyım?' ben uslu uslu duruyorsam o da dursun nasıl sevgi bu?
    ve son olarak da son cümlene koptum amin diyorum :))

    YanıtlaSil
  28. ben de anlayamıyorum bu erkek arkadaşıma ben bir şeyleri veremiyorsam o ihtiyacını tabiki gidermeli kızlarını.. alla alla yaa nasıl olur.. dediğin gibi adama ihtiyaç da sana değil mi.. hayır sevişmeden yaşayamıyor sanki adam.. illa sevişcek.. ilişkilerin 1.kuralı sanki sevişmek.. belki adam sevişmek istemiyor.. o zaman adam kadına o halde hayatım git başkalarıyla yat mı diyecek yaaa allaam bak sinirlendim şimdi:)

    erkek arkadaşlarım yanımda rahattırlar.. onlardan öyle şeyler duyuyorum ki yemin ederim ağzım açık kalıyor bunu bir kız nasıl yapar diyorum ya bu kadar da olmaz.. çok fenalar çoook..

    YanıtlaSil
  29. ayrılmazsın çünkü bu bi dönem olabilir. atlatılır diye düşünürsün. yeni bi ilişkiye başlamaya gücün yoktur. alışkanlıktır. "amaaan yenisi çok mu farklı olacak" dersin... ya da adam / kadın aslında iyi biridir. sadece heycan gitmiştir.

    YanıtlaSil
  30. cnmm hikaye ya ihtiyaclarını giderebilir dienlerin dedikleri..Midesi bu kdr geniş olanlardanda sevgilisi varken gözü fıldır fıldır dönen erkek-kızların varlıgındanda iğreniyorum..Get out!:D

    YanıtlaSil
  31. Aldatma konusunda hiç öyle uzun uzun düşünmedim,şimdi yine kısa bi düşündüm napardım diye ? Hem kendimi hemde onu rezil ederdim sanırım,sonra da ben böyleyim der işin içinden çıkardım. Klasik duyguseli işte.

    YanıtlaSil
  32. Aldatmak en başta kendini kandırmaktır. Aldatmak yükseltiğin o kaliteni bir anda yerin dibini sokmaktır. Tamam sorunun mu var? Dediğin gibi ayrıl. Bunu daha çok hemcinslerim yani erkekler yapıyor. Ayrılmıyorlar. O elde kalsın (bir nevi metalaştırıp garantiye alıyorlar) daha sonra yapıyorlar. Bunu erken yaşta yapıp karşılığını aldım. (Şu anda pekde şey sayılmam da her neyse) Kesinlikle karşındaki kişiyi yitirmeye deymiyor.

    YanıtlaSil
  33. Miyuki: Ya evli olsun olmasın aldatma aldatmadır tabisi. Evli olunca bahaneleri kalmıyor onu demek istedim aslında. Evlenmeden önce kılıf uyduracak bir bahaneleri oluyor insanların. Ayrıca saf süzük değilsin, şahsen ben de kimselere bakmıyorum. Bakarsam hemcinslerime bakıyorum ne giymişler diye :D:D

    bendis: Ahahahah toplum sorunlarına el atıp duruyorum işim gücüm yok napim :D
    Tatlım tabi ki herkesin görüşü farklıdır ama ne bileyim erkeklerin yaptığı bencillik, kızın yaptığı aptallık gibi geliyor bana bu durumda ne yalan söyliyim.

    Nunuş: Allah şaşırtmasın kimseyi diyoruz o zaman Nunuşum biz de :)

    leb demeden: Ben şahsım adına öyle bir şey diyemem.

    Ayshenur: Fuck yourself falan da diyelim mi, bence cuk oturur :D

    duyguseli: rezil etmekten çok karşıdaki insanın rezil bir insan olduğunu kanıksatmak lazım aslında.

    birossmacerasi: Aldatmak pis kaka bi şey işte, kimsecikler yapmasın.

    YanıtlaSil
  34. Artik abazaliga son!!!
    azgin(atesli) hatunlar tum sokaklarda hemde bedavaya!
    Bende senin gibi dusunuyorum leah kadinlar erkeklerden fazla azmis durumda...

    YanıtlaSil
  35. Sondaki duana amen diyorum.
    Yazdığı şeyi bi halt sanan tweetçi hatunu sahalarda gol yemiş olarak görmek isteriz bir de...

    YanıtlaSil
  36. şu tespitlerine bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  37. kesinlikle katılıyorum. hem de her sözüne. bence eğer adam bakir ise bakire kız isteyebilir. onun da eline kız eli değmemiş olsun o zaman!
    bir kızın kendini özel olana saklaması çok güzel bir şey ama o kızın kararı olmalı erkeğin baskısı değil.

    YanıtlaSil
  38. Şu ihtiyaç meselesi var ya ona bende kıl oluyorum, nasıl bir kendinden ödün vermedir inan anlamıyorum.
    Ayrıca o twiti bende gördüm ve çok sinirlendim, hatta RT edenlere daha çok sinirlendim.

    YanıtlaSil
  39. Leah, aldatma ve aldatılma konusuna çok iyi değinmişsin. Okurken ''evet yia, bu doğru'' dedim çoğu bölümlerde. Bedduana koptum. O nası bi bedduadır öyle yahu :)

    YanıtlaSil
  40. vallahi kalplerimiz birmiş,bende aynı düşünüyorum.Bazen insanın aklı kaçmıyor değil ama olsun.O ihtiyaç olayı kısmına aynen katılmakla beraber,sondaki duaya tüm kalbimle amen diyorum!ki benim sevgilim için "kalecisi varmış ama gol atmayı deneyeceğim" diyen hatun çıkarsa karşıma memelerini koparıp kıçına monte ederim burdan da duyurıyım.

    YanıtlaSil
  41. off kesinlikle bende anlamıyorum o kızları.baya rahat olmalılar.ben hayatta izin vermezdim.sen kırıp dizimi oturucam adam gidicek her çiçekten bal alıcak.yok yeaa ya da pışıık gibi tepkiler veriridim.ayrıca çoğu erkek seksten sonra bağlanır kadına.adam bi süre sonra her günübirlik ilişkine bir şeyler hissetse zaten bunu diyen kız ölür biter.bu konuda erkekler bencil biraz.nasıl çözüm bulunur bilmiyorum.
    sadece kuyruk değil her yerini sallayan kızlar içinse gaz odası falan yapılsın atıp yakalım öncede bşi dövelim derim.

    YanıtlaSil
  42. bu konuyla ilgili okuduğum en güzel yazıdır bu... aynen katılıyorum birçok tespitini de beğendim mesela kızların erkeklerden daha tehlikeli olması, yok ruhsal aldatma ihtiyaç giderme saçmalıkları falan..
    hoş yazıydı

    YanıtlaSil
  43. En son bir arkadaşım amaan benden istemesinde gidip kiminle yapıyors yapsın, evlenince bırakır deyince nevrim döndü, saçını başını yoldum. Hayır adamı bu kadar serbest bırakırsan döner mi sana? Yok neymiş efendim erkeğin cinsel dürtüleri kadınlara göre 20 kat fazlaymış. Hadi canım, onlar biz iradesiz insanlarız demiyorlarda böyle bir bilimsel açıklama yaratıyorlar! Bizim saflar da atlıyorlar buna...

    DÜnya da iki tür kız var anacım ; birincisi saf olan ikincisi saf olan kızların sevgililerini ellerinden alan kızlar.

    Son sözüm; köpeğin hem iki ayaklı hem de dişi olanından korkacaksın! Dört ayaklılar amaçlarını hemen belli ediyor valla.

    YanıtlaSil
  44. Aşk, meşk, duygu, bağlılık, bilmem ne gibi tanımlar benim sikimde olmadığından bu tespitler yerini bulmuyor gibi gibi... Yaşanmıyor demiyorum ama bunlar çok geride kaldı gibi geliyor bana...

    Benim gibi 80 ve sonrası kuşağı elemanlar, süper hızlı değişime ve zengin sikik hayatlara ayak uyduracam derken hayatını 3.sınıf fransız pornolarına çevirdi.
    Tutti Frutti ile başlayan salt meme ve jartiyer kuşağı şimdi porn hayatları yaşıyor. bunda da hatun kısmının baskın olmasın ee kral payı var. ben yine eski zamanların düşüncelerini taşıyan '' ulan şu kıza nasıl atlarım '' diye düşünen biriyim. Bizim için pek birşey değişmedi ama hatun kısmı çok değişti. hepsi süper star oldu. Verme potansiyeli üstel fonksiyon gibi artması çok işime yaradı.
    Eee bundan da nasıl memnunun anlatamam, çünkü verebildikleri sürece hepsi sikimde. Ben bekarete, geçmişe falan bakmam. Bakanında hıyarlığına atlayayım, ben diretk işime bakarım.

    Bu yorum aldatmayla akalı olmadı, hüe heü. Kastım münakaşa değil, itin teki olarak diğer pencereden bakış.

    Not: en sevdiklerim aşüfte, yelloz vs.

    YanıtlaSil
  45. Leahcan maalesef etraf 'kaltak' ya da 'yelloz' diye tabir ettiğimiz kişilik sorunları olan pek çok kadınla kaynıyor. Yapacak bir şey yok, kendine ve karşındaki erkeğe güveneceksin ama her daim de içini bir kurt kemirecek, tabi ileri boyutlarda değil. Doğanın kanunu gibi bir şey. Ben o tipleri çok gördüm etrafımda birebir. O yüzden karakter tahlillerini de az çok yaptım. Genelde bekar erkeklerdense evli ya da kız arkadaşı olan erkekler onlar için daha cazip çünkü elde ederlerse 'başarmış', 'fetih yapmış' oluyorlar. Genelde de bu tipler hiç ummadığın dışardan bakınca hiç belli olmayan tipler. Sanıldığı gibi her daim sarı röfleli saçlı, mini etekli, sürekli topuklu giyen makyajsız dolaşmayan falan değil yani:) Allah hepimizi uzak tutsun onlardan

    YanıtlaSil
  46. enk: Buna bi çare bulabilceğimiz de yok bizim, çok acı. Oturduğumuz yerden kudurcaz enk!

    mel jones: kim bilir ne goller yemiştir de amaç taraftara oynamak işte.

    cingfilli: Ay ay ay utanırım :D

    İrma: Aslında ben genel olarak "rızayla" aldatılma olayına değinmiş gibi oldum ama her türlüsü yanlış ya. Senin bahsettiğin konuysa apayrı ama en doğru olan bi konu. Bunu biz böyle düşünürüz ama erkek kısmısı genelde skor peşinde olduğu için nanay yavrum nanay nanay da güzelim nanay.

    cips yiyemeyen kız: Keşke tepki verseydin, tepki verenler olarak bi voltran oluşturabilirdik belki :D

    Oath: Burdan duyurmakla olsa yazı dizisi çıkarırım ben ama hahahah :D
    Ya valla da billa da çaresizlik denen olay bu olmalı heralde Oath bebeyim :/

    YanıtlaSil
  47. Kolalı Jelibon: Senin yorumun arada çok çılgın bi kaynayış yaşamış ya, kusura kalma! :)
    Ahahah sağol, teşekkür ederim valla çok yaratıcı küfürler ve beddualar biliyorum ben huyum kurusun :D

    banu bilgi: En güzel çözüm önerisini sen getirdin banucum, gaz odası çok iyi bi fikir, baylldım! :D
    Çözümü maalesef yok, oturup beklicez. :/

    Venus: Çok teşekkür ediyorum, bekarın karı boşadığı bi zamana denk gelmeseydi daha derli toplu bir şeyler çıkarabilirdim ortaya ama olsun, vermek istediğim düşünceyi vermişim herhalde.

    Laliş: O arkadaşın çok bekler o adamı ben sana diyim. Saçını başını yolmaktan ziyade kafasına sert bi cisimle vurmalıymışsın bence, aklı o zaman başına gelirdi! :D

    Telekinesis: Ciddi bir ilişki yaşayacak olduğun zaman bu düşüncelerin değişir belki.

    Lucy: Asıl hiç beklemediğin tipler yapıyor di mi bu olayı, hay lanetler ya. :/
    Amin diyorum Lucy'm, çok öpüyorum çok :*

    YanıtlaSil
  48. Leahcığım! İnsan sokağa dahi çıkmaya cesaret edemiyor kösnül kadınların tacizine uğramaktan, gözleriyle rahatsız edenlere alıştıkta, dudaklarıyle -muck- edenlerde türedi bu günlerde... Büyüklerimizin yanında dahi askıntı oluyorlar. Allah sonumuzu hayır ettsin:))

    YanıtlaSil
  49. Nida Ersin: Tabisi sapık mapık çok, mevzu bahis aldatmak burda. Aldatmak pis kaka :D

    YanıtlaSil
  50. ulen benim bi arkadaşım bi oğlandan hoşlanıyodu da oğlanın sevgilisi vardı. kız bunları bize anlatırken ordan bi aşifte atladı "olsuunn ayırırız" dedi. çarp ağzına o anda aşiftenin yani. çok fena bu kızlar çookk!! kimseye güven olmaz anacım yolunda giden adamı yoldan çıkarırlar ondan sonra ölür müsün öldürür müsün? hayat aşiftelerle çok zor :))))

    YanıtlaSil
  51. "duygusal olarak aldatmasın" a ben de kılım.
    Hiçbir şekilde aldatmasın arkadaş, kaldıramam ben.

    YanıtlaSil
  52. bi de "asıl aldatan aldanır" diye bi laf vardır ya, o laf yalan bence, züğürt tesellisi, bildiğin aldatılan aldanır...o yüzden aldatmayalım, aldatana da mani olalım.
    mimim sende bu arada!

    YanıtlaSil
  53. http://twitter.com/#!/beyinbilir/status/4996524475944960

    YanıtlaSil
  54. leah yanıtlamışmıydın bilemedim ama ben snei mimledim. :)

    YanıtlaSil
  55. bir de sevgilisi olduğunu sana söylemeyenler var!sen adama aşık oluyorsun, o da tam aşık modda.bir bakıyorsun bir hatun çıkıyor ortaya, zönk diyorsun ne iş?ama anlıyorsun onlar uzun süredir birlikteymiş.ee ama sen onun sevgili olduğunu bilmiyordun ve işin garibi ona çoktan aşık oldun.sonra böyle benim gibi apışıp kalıyorsun ve napacağını bilemiyorsun işte!(amma dertliymişim lan)

    YanıtlaSil
  56. Mystery: Hayat başlı başına bi zor zaten, onlarla çekilmez oluyor bebeyim, mucuk :*

    Mia Wallace: Biçok insan kaldıramaz ama var işte istisnalar bebeyim.

    Aslı: ahahah yerim ya, ne güzel demiş :D
    Ben şu sınavları bi atlatı atlatıveriyim mimleri çok şukela yanıtlıcam!

    Adsız: Evet, beklenen tweet linki gelmiş arkadaşlar. Sağol adsızcan.

    çitlembik: yok bebeyim uzun süredir mim yüzü görmüyorum tenk yu :D

    Lilith: Sana kıyamam ki ben. Lanet pislik herif. Aç gözü doymak bilmesin inşallah. Ona beddualarımı içimden hazırlıyorum, hiç merak etmeyesin sen!

    YanıtlaSil
  57. yaw abartmayın su erkekleri bı numaralrı yok. Siz zannedımıosunuzki bıraktıgınız an bırılerı kapacak:)

    YanıtlaSil
  58. leah çok güzel harika bi yazı..ellerine sağlık.aldatmak aldatılmak bu kavramlarla haşır neşiriz artık.ama samimi dürüst olsa bireyler sorun zaten olmaz diyorum.sewgiyle kal

    YanıtlaSil
  59. Hehe şu dobra ifade biçimini okumayı cidden çok seviyorum :)
    özellikle kola şişesi benzetmen gönlümde bir taht kurdu :))
    hala finallerin bitmediyse, aldatmak üzerine, konuyu farklı bir açıdan tutan bir yazı da burada var. aldatmak genetik mi diye araştırdığım bi zımbırtı :)
    ama okuması böyle eğlenceli değil tabi :)

    http://puellavir.blogspot.com/2010/10/puella-der-ki-aldatmak-genetik-mi-yoksa.html

    YanıtlaSil

Kambersiz düğün olmaz pek tabi ki.